High Beer

Bier is een heerlijk drankje die vér voor andere alcoholische versnaperingen geschonken werd. Van een mooie goudgele pilsener en een heerlijke bruinzoete dubbel tot een bitterfijne IPA met lichte citrustonen, bier weet je altijd weer te verrassen met een nieuwe smaaksensatie.

Elke biersoort en elke brouwerij heeft zo zijn eigen persoonlijkheid en onderscheidend vermogen. Dit maakt het serveren van bier tot een prachtige aangelegenheid en een speciale ervaring voor de bierliefhebber.

Om deze ervaring te delen en het feit dat wij zelf ook heel enthousiast worden van de vele soorten (speciaal)bieren, willen wij de mogelijkheid bieden om een gedeelte van ons assortiment te proeven in de vorm van een ‘High Beer’. Hierbij wordt er een mooie selectie gemaakt van ons aanbod aan fijne smaakvolle bieren om een smaaksensatie te ervaren die je al in tijden niet meer hebt mogen beleven.

Doordat de bierkaart om de 3 maanden wordt gewijzigd en vanwege de fijne samenwerking met onze vrienden van ‘Hopdonders’ blijft het aanbod aantrekkelijk en onderscheidend. Op deze manier hebben wij altijd een flink aantal pareltjes op voorraad waarbij wij niet kunnen wachten om jullie hierover bij te praten en vooral te laten proeven.

Om de smaakpapillen te prikkelen/neutraliseren en een goede bodem te creëren wordt er een mooi aanbod aan lekkernijen geserveerd tijdens het proeven van de verschillende biersoorten. Zo kun je bij het Stadscafé onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond.

Prijs:

€ 25,- p.p. (minimaal 2 personen)

 

Reserveren