Shared Dining Proeverij

‘Shared dining’, of ook wel ‘social dining’ genoemd, draait niet zozeer om het dineren zelf maar meer om het contact tussen de mensen die aan het diner deelnemen. Door de manier waarop het eten wordt geserveerd, ontstaat er een vorm van delen van het eten wat moet zorgen voor een betere interactie tussen de mensen onderling.

Door het sociale aspect van deze vorm van dineren en het feit dat de interactie tussen de mensen steeds verder lijkt af te nemen, heeft dit concept de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen.

Het Stadscafé biedt het ‘shared dining’ concept in de vorm van verscheidene kleine gerechten die tegelijkertijd op tafel worden geserveerd. Het idee is dat een ieder die deelneemt aan het diner, proeft van deze kleinere gerechten en dat door het delen van de verschillende maaltijden er een sociaal contact ontstaat over de gerechten en tussen de gasten onderling.

Het concept bestaat uit drie rondes waarin u kennis maakt met verscheidene warme en koude gerechten. In overleg met de chef is het mogelijk om enkele dieetwensen of voorkeuren aan te geven.

Prijs:

€ 24,50 p.p.

Dit arrangement is uitsluiten op reservering mogelijk. Voor verdere informatie neem gerust contact met ons.

 

Contact