Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een:

Barmanager (fulltime)

Taken en verantwoordelijkheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een gastvrij en aangenaam verblijf van onze gasten. Als barmanager ben je verantwoordelijk voor alles rondom het bereiden en serveren van dranken (van cola tot cocktails). De bar is jouw domein: je zorgt ervoor dat de inkoop wordt gedaan, dat de drankenkaart vernieuwend en aantrekkelijk is, dat de bestellingen die binnenkomen snel en zorgvuldig worden bereid/ingeschonken en je houdt de bar en de omgeving representatief. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de bar, ben je ook inzetbaar als leidinggevende en vloerverantwoordelijke. Je kan afsluiten en neemt de leiding wanneer andere leidinggevenden er niet zijn (of in overleg).

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring
  • Je hebt enige kennis van bieren en basiskennis van wijn en cocktails is een pré
  • Je bent gastgericht en in staat om de gasten zich welkom te laten voelen
  • Je bent een teamspeler die makkelijk communiceert
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar
  • Je bent representatief

Wat biedt Het Stadscafé
Wij bieden je een leuke, afwisselende baan in een karakteristieke werkomgeving. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao en afhankelijk van ervaring. Daarnaast bieden wij jou aan te werken in een heel gezellig team op het gezelligste terras van Apeldoorn.

Sollicitatieprocedure
Pas je in het profiel en spreekt een baan als barmanager bij Het Stadscafé je aan? Stuur dan je sollicitatiebrief (waarin je aangeeft waarom jij bij Het Stadscafé wilt werken en wat jou tot een geschikte kandidaat maakt) met je CV naar:
solliciteren@stadscafe-apeldoorn.nl