Wij zoeken een Floormanager [24-38 uur]

Functie
Samen met de bedrijfsmanager, barmanager, horecamanager en de chef-kok, maak je deel uit van het managementteam (MT). Het MT bepaalt het beleid en de koers van het Stadscafé. De floormanager is onder meer verantwoordelijk voor de medewerkers in de bediening en de kwaliteit van hun werkzaamheden. De floormanager heeft en houdt overzicht; hij/zij stuurt aan maar heeft ook een eigen operationele rol in de ontvangst en bediening van de gasten.

Wat zoeken wij
Een representatieve duizendpoot die ervaring heeft met het aansturen van een enthousiast team van medewerkers. Door je ervaring kan je prioriteiten stellen terwijl je tegelijkertijd het overzicht houdt op het uitvoerende vlak. Ook als het druk is heb je oog voor detail en weet je de werkzaamheden vlekkeloos te organiseren. Je bent communicatief ingesteld, ambitieus en initiatiefrijk maar bovenal op en top gastvrouw/-heer.

Wat bieden wij
Voor deze uitdagende functie bieden wij een goed salaris en mogelijkheden voor ontwikkeling. Het Stadscafé is aangesloten bij de Koninklijke Horeca Nederland. De (arbeids)voorwaarden en reglementen zoals door de KHN zijn gedefinieerd gelden als leidraad voor het personeelsbeleid. Het Stadscafé geeft ambitieuze medewerkers de ruimte voor initiatieven op het vlak van nieuwe activiteiten binnen het bedrijf. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract.

Functie eisen

 • je hebt in elk geval leidinggevende ervaring bij een soortgelijk horecabedrijf
 • je bent in het bezit van het certificaat Sociale Hygiëne en BHV (zo niet dan kunnen deze ook worden gefaciliteerd)
 • je bent representatief en communicatief vaardig

Voel je je aangesproken door deze vacature, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om intensief betrokken te zijn binnen de organisatie van Stadscafé, dan zien wij je sollicitatie (motivatiebrief + CV) met belangstelling tegemoet op: solliciteren@stadscafe-apeldoorn.nl

Als je nog vragen hebt over de functie of over het Stadscafé kan je natuurlijk ook mailen naar bovenstaand e-mail adres.

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Door het invullen en versturen van dit formulier geef je het Stadscafé automatisch toestemming om contact met je op te nemen inzake je sollicitatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.