Wij zijn op zoek naar een Lunchmanager

32 uur per week
“De horecabaan met kantoortijden”

Het sfeervolle, monumentale pand van voormalig generaal van Kinsbergen (1890) heeft op de 1e verdieping de keukens en het à la carte restaurant, de begane grond is ingericht als  restaurant/ bistro en bar. De aangrenzende “Club Archipel” heeft een extra capaciteit voor circa 110 personen en is een gewilde locatie voor besloten feesten, recepties etc. Buiten is ons gezellige terras met ruim 200 zitplaatsen. Het Stadscafé heeft een gemotiveerd team van ca. 30 medewerkers en is 6 dagen per week geopend.

Functie

Samen met de horecamanager, bedrijfsleider en de chef-kok, maak je deel uit van het managementteam (MT). De lunchmanager is verantwoordelijk voor het goed laten lopen van de lunch. Denk aan voorbereiding, inkoop en gastvrijheid. Ook is hij/zij verantwoordelijk voor de medewerkers in de bediening en de kwaliteit van hun werkzaamheden. De lunchmanager heeft en houdt overzicht; hij/zij stuurt aan maar heeft ook een eigen operationele rol in de ontvangst en bediening van de gasten.

Wat zoeken wij 
Een representatieve duizendpoot die ervaring heeft met het aansturen van een enthousiast team van medewerkers. Door je ervaring kan je prioriteiten stellen terwijl je tegelijkertijd het overzicht houdt op het uitvoerende vlak. Ook als het druk is heb je oog voor detail en weet je de werkzaamheden vlekkeloos te organiseren.
Je bent communicatief ingesteld, ambitieus en initiatiefrijk maar bovenal op en top gastvrouw/-heer.

Wat bieden wij 
Voor deze uitdagende functie bieden wij een salaris overeenkomstig de zwaarte van de functie conform Horeca CAO (afhankelijk van leeftijd en ervaring). De (arbeids-)voorwaarden en reglementen zijn zoals door de KHN zijn beschreven. Het Stadscafé geeft ambitieuze medewerkers de ruimte voor initiatieven op het vlak van nieuwe activiteiten binnen het bedrijf. Werktijden zijn in overleg.


Functie eisen

  • Je bent +- 25 jaar
  • Leidinggevende ervaring is een pré
  • VOG moet worden aangevraagd
  • Certificaat Sociale Hygiëne en HACCP zijn een pré, maar kunnen ook intern worden behaald
  • Je bent representatief en communicatief vaardig
  • Ervaring in de horeca is een must

Heb jij interesse in deze functie, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om intensief betrokken te zijn binnen de organisatie van Stadscafé, dan zien wij je sollicitatie (motivatiebrief + CV) voorzien van een recente foto met belangstelling tegemoet op: solliciteren@stadscafe-apeldoorn.nl

Indien er vragen zijn over de functie of over het Stadscafé kan je mailen naar bovenstaand e-mail adres.