Het Stadscafé Apeldoorn is op zoek naar een freelance Chef kok en/of een freelance Zelfstandig werkend kok met een hart voor de horeca; een kok die snapt wat er nodig is om de keuken zodanig te organiseren dat onze gasten zich welkom voelen en graag weer bij ons terugkomen. Hiervoor is het totaalplaatje van belang; de kwaliteit en uitstraling van diensten en producten en de sfeer in het bedrijf die door ons geweldige team wordt bepaald. Dat het aansturen van een keukenteam de mooiste baan is die er bestaat hoeven wij jou niet te vertellen, daar weet jij alles van. Je voelt je thuis in een levendige omgeving en zet jouw passie en talent in om samen met jouw team een ultieme culinaire beleving voor de gast te creëren!

Wij willen graag een nieuwe collega als:
Chef kok die samen met het keukenteam de keuken draait binnen Het Stadscafé. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, de dienstverlening, de ambiance en de tevredenheid van onze gasten.

Uitdaging, plezier in je werk, waardering & inspraak is iets waar wij graag voor zorgen. We willen samen het onze gasten naar de zin kunnen maken en hier zelf net zoveel plezier aan beleven. Het is van belang dat je goed kunt samenwerken met het team en daar leiding aan weet te geven. Je bent verantwoordelijk voor alles wat met de keuken te maken heeft. Je kunt prioriteiten stellen terwijl je tegelijkertijd het overzicht houdt op het uitvoerende vlak. Ook als het druk is, heb je oog voor detail en weet je de werkzaamheden vlekkeloos te organiseren. De taken waar jij je mee bezighoudt zijn het bereiden en de uitgifte van zowel lunch als diner, borrels en diverse partijen. Daarnaast bewaak je het FIFO systeem. Uiteraard is schoonmaak een belangrijk onderdeel van jouw functie, dit besef neem jij met je mee. Je bent communicatief ingesteld en initiatiefrijk. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de inkoop, het opstellen van een nieuwe menukaart, dienstroosters maken en de werkverdeling. Uiteraard heb je een controlerende functie aan de pass.

Wat geven wij jou:

 • Je bent onderdeel van het MT
 • Gezellige collega’s in een jong team
 • Veel eigen inbreng en invloed

Wat wij vragen:

 • Minimaal 5 jaar ervaring
 • Afgeronde koksopleiding
 • Je hebt een passie voor koken
 • Het certificaat Sociale Hygiëne en HACCP is een vereiste voor deze functies
 • Competenties: gastgericht, kan begeleiden en aansturen, daadkracht en kwaliteitsgericht

Deze sollicitatie is op basis van freelance/zzp of in overleg op basis van detachering voor de duur van minimaal 6 maanden. Voel je je aangesproken door deze vacature, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om intensief betrokken te zijn binnen de keuken van Het Stadscafé, dan zien wij je sollicitatie (motivatiebrief + CV) graag tegemoet op: solliciteren@stadscafe-apeldoorn.nl

Als je nog vragen hebt over de functie of over Het Stadscafé, mail ons dan je vragen en je telefoonnummer. Graag nemen we telefonisch contact met je op om het een en ander te bespreken of een afspraak te plannen.

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Door het invullen en versturen van dit formulier geef je het Stadscafé automatisch toestemming om contact met je op te nemen inzake je sollicitatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.