Zakelijk

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke aangelegenheid? Ons café, restaurant en zaal aan de achterzijde van het pand zijn perfect voor een zakelijke lunch of borrel. Ook zijn deze locaties ideaal voor een vergadering, lezing of workshop.

De zaal is voorzien van een scherm met beamer, geluidsinstallatie, een geavanceerd lichtsysteem en gratis Wifi om u van alle gemakken te voorzien. Hier heeft u de mogelijkheid om in een besloten ruimte een zakelijke aangelegenheid te creëren met daarbij eventueel aansluitend een lunch, borrel of diner.

De zaal wordt afgesloten door massief houten deuren, wat ervoor zorgt dat u volledig afgesloten zit van de rest van de zaak. Op deze manier kunt u in alle rust het maximale uit uw dag halen.

Het restaurant op de 1e verdieping heeft een iets meer open setting maar doordat deze niet op de begane grond is gelegen zorgt de locatie zowel voor een intieme sfeer als rustig verblijf om een vergadering of lezing te geven met een open karakter. Ook hier is het mogelijk om apparatuur te plaatsen om u te ondersteunen in uw doel.

Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om in de intieme setting over te gaan op een borrel of diner of u kunt ervoor kiezen om hiervoor door te stromen naar ons café op de begane grond.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze locatie en zou u hier graag meer informatie over verkrijgen? Twijfel dan niet en bel of benader ons per e-mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Contact