Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, oerfriet of roseval aardappeltjes.

Hertenbiefstuk

dinsdag 9 oktober

Hertenbiefstuk 21.5 | malse biefstuk | jus | seizoensgroenten |

Lees verder

Pasta penne arabiata

donderdag 1 februari

Pasta penne arabiata 15 – 19 | pittige tomatensaus | peterselie | Extra toppings: zalm/osssenhaaspuntjes +4

Lees verder

Ierse hiphanging steak

donderdag 1 februari

Ierse hiphanging steak 21 | malse biefstuk | jus van rode wijn | kweepeer |

Lees verder

Zalm

donderdag 1 februari

Zalm 18.5 | op de huid gebakken met een kruidenkorst |

Lees verder

Shepherd’s pie [V]

donderdag 1 februari

Shepherd’s pie [V] 17.5 | groentenragout | gegratineerd met een mousseline van aardappel |

Lees verder