Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, oerfriet of roseval aardappeltjes.

Risotto [V]

vrijdag 22 februari

Risotto [V] 14.5 paddenstoelen | parmezaanse kaas | rucola

Lees verder

Zalm en Papillotte

vrijdag 22 februari

Zalm en Papillotte 19 witte wijn | groenten | citroenboter

Lees verder

Oosterse Wokschotel Kip

vrijdag 22 februari

Oosterse Wokschotel Kip 17.5 kippendij | groenten | sojasaus | geserveerd met rijst

Lees verder

Bavette

vrijdag 22 februari

Bavette 21.5 eigen jus | gemarineerde rode kool

Lees verder

Sucade Steak

vrijdag 22 februari

Sucade Steak 19.5 black angus rund | kruidenboter | kastanje champignons | mini paksoi

Lees verder

Paasbrunch 2019

Op eerste Paasdag organiseert het Stadscafé wederom een luxe paasbrunch. Bekijk het menu hier!