Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, oerfriet of roseval aardappeltjes.

Haantje de voorste

donderdag 19 juli

Haantje de voorste 16.5 | hele haan | coleslaw | huisgemaakte dipsaus |

Lees verder

Pasta aglio e olio peperoncino [V]

donderdag 1 februari

Pasta aglio e olio peperoncino [V] 11.5 | lintpasta | knoflookolie | pepertje | peterselie | Extra: gamba’s/prosciutto +3

Lees verder

Kabeljauw [skrei]

donderdag 1 februari

Kabeljauw [skrei] 18.5 | ovengegaarde kabeljauw | zoet-zure venkel |

Lees verder

Zalm

donderdag 1 februari

Zalm 17.75 | op de huid gebakken | citrus beurre blanc |

Lees verder

Groentenragout [V]

donderdag 1 februari

Groentenragout [V] 16.5 | mini pannetje ragout | korstdeeg | coleslaw |

Lees verder

Biefstuk

donderdag 1 februari

Biefstuk 17.5 | ierse biefstuk | eigen jus |

Lees verder