Club Archipel is onze multifunctionele zaal met in de weekenden regelmatig live muziek of een DJ. Een gezellige cocktailbar, een DJ-tafel en ruimte voor een flinke dansvloer maakt Club Archipel met name geschikt voor een feest voor 80 tot 90 personen. De ruimte is ook geschikt voor een zakelijke bijeenkomst of workshop.

Zakelijk event

Een zakelijke bijeenkomst, lezing of workshop, gecombineerd met lekker eten? Dit kan bij het Stadscafé. Club Archipel is van alle gemakken voorzien om je, eventueel in combinatie met een lunch en/of diner, je zakelijke event tot een succes te maken.

De zaal is uitgerust met een beamer, groot scherm, geluidsinstallatie, een geavanceerd lichtsysteem en gratis WiFi. Je bent hier van alle gemakken voorzien!

 

CONTACT

Trouwen

Trouwen in het Stadscafé? JA! Dat kan! Onze Club Archipel leent zich perfect voor trouwerijen in alle soorten en maten. Jullie jawoord geven in een kleine intieme setting, een receptie voor jullie hele vrienden- en familiekring, of gewoon een spetterend trouwfeest. Bij ons kan het allemaal.

Afhankelijk van de grootte van de groep en jullie wensen creëren wij de juiste setting in onze zaal, het café, het restaurant of op het terras.

Zo maken wij samen met jullie de mooiste dag van je leven nog net iets mooier!

 

CONTACT

Besloten feest

Heb je iets te vieren of vind je het gewoon tijd voor een ouderwets feest? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, en ieder deel van het Stadscafé biedt een andere setting en sfeer. Zo wordt het altijd een locatie die past bij wat jij wilt organiseren. Van proosten in de intieme setting van ons restaurant tot het geven van een spectaculair feest in Club Archipel.

Ons team streeft er naar je een onvergetelijke ervaring te geven. Twijfel niet om te vragen naar de mogelijkheden en onze ruime ervaring in het verzorgen van je borrel, diner of feest.

 

CONTACT