Feesten

Club Archipel

Club Archipel is onze multifunctionele zaal met in de weekenden regelmatig live muziek of een DJ. Een gezellige cocktailbar, een DJ-tafel en ruimte voor een flinke dansvloer maakt Club Archipel met name geschikt voor een feest voor circa 80/90 personen.
Ook een geschikte ruimte voor een zakelijke bijeenkomst, workshop etc.

Besloten feest

Heb je iets te vieren of vind je het gewoon tijd voor een ouderwets feest? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, en ieder deel van het Stadscafé biedt een andere setting en sfeer. Zo wordt het altijd een locatie die past bij wat jij wilt organiseren. Van proosten in de intieme setting van ons restaurant tot het geven van een spectaculair feest in Club Archipel.

Ons team streeft er naar je een onvergetelijke ervaring te geven. Wij zullen er alles aan doen om te voldoen aan je wensen. Twijfel niet om te vragen naar de mogelijkheden en onze ruime ervaring in het verzorgen van je borrel, diner of feest.

Zakelijk event

Een zakelijke bijeenkomst, lezing of workshop, gecombineerd met lekker eten? Dit kan bij het Stadscafé. Club Archipel is van alle gemakken voorzien om je, eventueel in combinatie met een lunch en/of diner, je zakelijke event tot een succes te maken.
De zaal is uitgerust met een  beamer, groot scherm, geluidsinstallatie, een geavanceerd lichtsysteem en gratis Wifi. Je bent hier van alle gemakken voorzien!