Voorgerechten

Coquilles

vrijdag 22 februari

Coquilles 13.5 vanille beurre blanc | zeekraal

Lees verder

Carpaccio van Biet [V]

vrijdag 22 februari

Carpaccio van Biet [V] 8.5 dun gesneden biet | frambozen vinaigrette | dadels | geitenkaas

Lees verder

Dumplings [jiaozi]

vrijdag 22 februari

Dumplings [jiaozi] 12.5 deegpakketjes | kip | witte kool | gestoomd

Lees verder

Ceviche van Zalm

vrijdag 22 februari

Ceviche van Zalm 12 in zuur gegaard | zeekraal | avocado | mango | ponzu

Lees verder

Salade Geitenkaas [V]

vrijdag 22 februari

Salade Geitenkaas [V] 8.5 gebrande geitenkaas | honing mosterddressing | walnoten | dadels

Lees verder

Rundercarpaccio

donderdag 1 december

Rundercarpaccio 11 dun gesneden ossenhaas | pittenmix | Old Amsterdam | truffelmayonaise

Lees verder

Paasbrunch 2019

Op eerste Paasdag organiseert het Stadscafé wederom een luxe paasbrunch. Bekijk het menu hier!