Dinerkaart

    • Voorgerechten

    • Brood

      4

      | Stadscafé saus |

    • Brood [2]

      5.5

      | Stadscafé saus | olijven |

    • Rundercarpaccio

      9.75

      | ossenhaas | pittenmix | reypenaer vsop | honing-mosterd |

    • Tomatensoep 2.0 [V]

      6.5

      | licht pittige tomatensoep | zure room | soepstengel

    • Gegratineerde gamba's

      12

      | knoflook | noilly prat | gepofte knoflook | komkommer |

    • Geitenkaas [V]

      9.75

      | knapzakje van geitenkaas in filodeeg | kruidige salade |

    • Springroll [V]

      7.75

      | rijstvellen | zoet-zure rode kool | avocado |

    • Vitello tonato

      9.5

      | zachtgegaarde kalfsmuis | tonijnmayonaise |

    • Hoofdgerechten

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, oerfriet of roseval aardappeltjes.

    • Pasta aglio e olio peperoncino [V]

      11.5

      | lintpasta | knoflookolie | pepertje | peterselie | Extra: gamba's/prosciutto +3

    • Kabeljauw [skrei]

      18.5

      | ovengegaarde kabeljauw | zoet-zure venkel |

    • Zalm

      17.75

      | op de huid gebakken | citrus beurre blanc |

    • Groentenragout [V]

      16.5

      | mini pannetje ragout | korstdeeg | coleslaw |

    • Biefstuk

      17.5

      | ierse biefstuk | eigen jus |

    • Haantje de voorste

      16.5

      | hele haan | coleslaw | huisgemaakte dipsaus |

    • Meatspecials

      In combinatie 3 gangen menu supplement + € 4.5

    • Ribrack iberico - 350 gram

      22.5

      | kruidenboter |

    • Tournedos

      25.5

      | mals | iers rund | jus van gekarameliseerde sjalotten |

    • Desserts

    • Blondie cranberry

      7

      | fluweelzacht | witte chocolade | cranberrycompote

    • Rabarber-yoghurt

      6.5

      | weckpotje met rabarber | yoghurtijs | pistachenootjes |

    • Freakshake

      7.5

      | maffe bedoening maar ooooohhh zo lekker!

    • Tiramisu-bastogne

      8

      | tiramisu klassiek met een twist

    • Citroentaartje

      7

      | verfrissend met citroen | limoen-sorbetijs |

    • Kaasplankje Kaaslokaal

      11

      | 4 kazen | appelstroop | vijgenbrood | walnoten |

    • Salades

      Alle salades worden geserveerd met stokbrood.

    • Maaltijdsalade carpaccio

      14.5

      | gemengde salade | ossenhaas | pittenmix | reypenaer vsop | honing-mosterddressing |

    • Ossenhaaspuntjes

      11.5 - 14.5

      | gemengde salade | ossenhaaspuntjes | ui | paprika | Extra: Gamba's ... +3 |

    • Caesar 2.0

      10.5 - 15.5

      | little gem | krokante kip | spek | ei | ansjovis | kaas

    • Poke bowl

      15

      | verse zalm | avocado | knoflook | quinoa |

    • Plates

      Hele dag. Alle plates worden geserveerd met oerfriet.

    • Nachoburger

      14.5

      | black angus burger | nacho style made |

    • Stadscaféburger

      15.5

      | black angus burger | bacon | ui | sla | tomaat

    • Kipsaté

      17.5

      | malse gemarineerde kippendijen | zoet-zure komkommer | cassave | pinda crumble |

    • Kinderkaart

    • Boterham

      3.5

      | kaas, ham of zoet beleg |

    • Kopje soep

      3.5

      | tomaat of bouillabaise | stokbrood |

    • Pannenkoek

      4

      | met stroop en/of poedersuiker |

    • Kipstukjes

      5.5

      | mayonaise | ketchup | appelmoes | friet | sla

    • Frikandel of kroket

      5.5

      | mayonaise | ketchup | appelmoes | friet | sla