Dinerkaart

    • Voorgerechten

    • Rundercarpaccio

      10.5

      | ossenhaas | pittenmix | reypenaer vsop | honing-mosterd |

    • Gerookte zalm

      12

      | op beukenhout gerookte Sognefjord zalm | tuinkruiden | wasabi |

    • Hertencarpaccio

      15.5

      | dungesneden hertenfilet | truffelmayonaise | rucola | pittenmix | oude kaas |

    • Geitenkaas [V]

      9.75

      | 3 bereidingen van geitenkaas op een kruidige salade

    • Springroll [V]

      8.5

      | rijstvellen | zoet-zure rode kool | avocado |

    • Hoofdgerechten

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, oerfriet of roseval aardappeltjes.

    • Pasta penne arabiata

      15 - 19

      | pittige tomatensaus | peterselie | Extra toppings: zalm/osssenhaaspuntjes +4

    • Ierse hiphanging steak

      21

      | malse biefstuk | jus van rode wijn | kweepeer |

    • Zalm

      18.5

      | op de huid gebakken met een kruidenkorst |

    • Shepherd's pie [V]

      17.5

      | groentenragout | gegratineerd met een mousseline van aardappel |

    • Hertenbiefstuk

      21.5

      | malse biefstuk | jus | seizoensgroenten |

    • Meatspecials

      In combinatie 3 gangen menu supplement + € 4.5

    • Ribrack iberico - 350 gram

      22.5

      | kruidenboter |

    • Tournedos

      25.5

      | mals | iers rund | jus van gekarameliseerde sjalotten |

    • Desserts

    • Brownie

      7.5

      | Brownie met filodeeg zoals alleen onze sous deze kan maken |

    • Trifle

      8.5

      | Glaasje met zoete lekkernij op basis van chocolade |

    • Appel kaneel

      7

      | oud recept van een creatieve leerling |

    • Honing madeleine

      7

      | taartje met honing | honingijs | krokantje |

    • Kaasplankje Kaaslokaal

      11

      | 4 kazen | appelstroop | vijgenbrood | walnoten |

    • Salades

      Alle salades worden geserveerd met stokbrood.

    • Maaltijdsalade carpaccio

      13.75

      | gemengde salade | ossenhaas | pittenmix | reypenaer vsop | honing-mosterddressing |

    • Caesar 2.0

      14.5

      | little gem | krokante kip | spek | ei | ansjovis dressing | kaas

    • Salade Caprese

      14.5

      | tomaat | mozzarella | basilicum |

    • Ossenhaaspuntjes

      15.5 - 18.5

      | gemengde salade | ossenhaaspuntjes | ui | paprika | Extra: Gamba's ... +3 |

    • Salade geitenkaas [V]

      14

      | 3 bereidingen van geitenkaas op een kruidige salade

    • Glasnoodles

      14

      | gemarineerde glasnoodles | koriander | grote garnalen | lombok pepertjes | Extra: brood +1

    • Plates

      Hele dag. Alle plates worden geserveerd met oerfriet.

    • Falafelburger [V]

      15.5

      | burger op basis van kikkererwten | uiencompote |

    • Stadscaféburger

      16.5

      | black angus burger | bacon | ui | sla | tomaat

    • Cheeseburger

      15.5

      | black angus burger | cheddar |

    • Kipsaté

      18

      | malse gemarineerde kippendijen | zoet-zure komkommer | cassave | pinda crumble |

    • Fish and chips

      17.5

      | gefrituurde vis | friet | saus naar keuze |

    • Kinderkaart

    • Boterham

      3.5

      | kaas, ham of zoet beleg |

    • Kopje soep

      5.75

      | tomaat of zuurkoolsoep | stokbrood |

    • Pannenkoek

      6

      | met stroop en/of poedersuiker |

    • Mini plate van saté

      7.5

      | stokje saté | friet | sla |

    • Kipstukjes

      5.5

      | friet | sla | saus naar keuze |

    • Frikandel of kroket

      5.5

      | friet | sla | saus naar keuze |