Stadscafé

Stadscafé

In ons café zijn heerlijke warme en koude drankjes te verkrijgen. Van een fijne verse munt thee tot een verrukkelijke gin-tonic, het Stadscafé biedt meerdere mogelijkheden om jezelf eens goed te verwennen. Zin in wat lekkers naast je drankje? Wij bieden naast heerlijke drankjes ook smaakvolle gebakjes en heerlijke borrelplateaus met verscheidene warme en koude hapjes.

Wil je er helemaal iets speciaals van maken? Kies dan voor de mooie arrangementen die het Stadscafé te bieden heeft. Geniet van een overheerlijke high tea of laat je verrassen door de zeldzame speciaalbieren in ons high beer arrangement. Meer zin in een smaakvol wijntje, een verfrissende cocktail of een speciale gin-tonic? Bovenstaande arrangementen bieden wij uiteraard ook in een high wine, high cocktail of high gin-tonic variant.

Loop snel eens binnen of reserveer en geniet van de warme sfeer, overheerlijke drankjes, hapjes en zorgeloos gevoel dat ons café te bieden heeft. Het ‘nooit-meer-naar-huis’ gevoel is nog nooit zo sterk geweest!

 

Onze arrangementen