Het Stadscafé Apeldoorn is op zoek naar een zelfstandig werkend kok met een hart voor de horeca; een kok die snapt wat er voor nodig is om de keuken zodanig te organiseren dat onze gasten zich welkom voelen en graag weer bij ons terugkomen. Hiervoor is het totale plaatje van belang; de kwaliteit en uitstraling van diensten en producten en de sfeer in het bedrijf die door het team wordt bepaald.

Wat zoeken wij 
Een zelfstandig kok die samen met de chef-kok en de souschef de keuken draait binnen Het Stadscafé. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en dienstverlening, de ambiance en de uitstraling van het bedrijf.

Uitdaging, plezier in je werk, waardering & inspraak is iets waar wij graag voor zorgen. Zodat we samen het onze gasten naar de zin kunnen maken en hier zelf net zoveel plezier aan beleven. Het is van belang dat je goed kunt samenwerken met het team en daar sturing aan weet te geven. Je kunt prioriteiten stellen terwijl je tegelijkertijd het overzicht houdt op het uitvoerende vlak. Ook als het druk is, heb je oog voor detail en weet je de werkzaamheden vlekkeloos te organiseren. Je bent communicatief ingesteld en initiatiefrijk.

De taken waar jij je mee bezighoudt zijn het bereiden en de uitgifte van zowel lunch als diner, borrels en diverse partijen. Daarnaast bewaak je het FIFO systeem. Uiteraard is schoonmaak een belangrijk onderdeel van jouw functie, dit besef neem jij met je mee. Tot slot heb je zeker ook inspraak in de menukaart en de regelmatige wisseling van gerechten.

Wat bieden wij 

 • Een fulltime baan van 30 tot 38 uur in de week
 • 25 vakantiedagen
 • Gezellige collega’s in een jong team
 • Veel eigen inbreng
 • Salaris conform horeca cao en afhankelijk van ervaring

Functie eisen

 • Ervaring is geen must, de juiste instelling wel!
 • Je hebt een passie voor koken
 • Het certificaat Sociale Hygiëne en HACCP is een vereiste voor deze functies (zo nodig kan het Stadscafé dit faciliteren).

Voel je je aangesproken door deze functie, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om intensief betrokken te zijn binnen de keuken van het Stadscafé, dan zien wij je sollicitatie (motivatiebrief + CV) graag tegemoet op: solliciteren@stadscafe-apeldoorn.nl

Als je nog vragen hebt over de functie of over het Stadscafé, mail ons dan je vragen en je telefoonnummer. Graag nemen we telefonisch contact met je op om een en ander te bespreken of een afspraak te plannen.

Solliciteer direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Door het invullen en versturen van dit formulier geef je het Stadscafé automatisch toestemming om contact met je op te nemen inzake je sollicitatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.