Wij zoeken horecatoppers!

Het nieuwe seizoen dient zich aan; tijd voor terrasjes en gezelligheid! Wij zoeken nieuwe collega’s voor in de bediening. Hiervoor is het totale plaatje van belang; de kwaliteit en uitstraling van diensten en producten en de sfeer in het bedrijf die door het team wordt bepaald.
En hoe leuk is het om bij ons te komen werken?! Je bevindt je midden in de gezelligheid en geeft geen geld uit maar verdient er zelfs aan.

Wat biedt Het Stadscafé

Bij het Stadscafé kom je te werken in een enthousiast team van collega’s met de ambitie om ook het seizoen 2024 weer tot een succes te maken.

  • Uren zijn in overleg, hierin is nog veel mogelijk;
  • Loon inclusief vakantiegeld en vakantieopbouw;
  • Gezellige collega’s in een variërend team;

Wat zoeken wij

Een Horecatopper die samen met de andere collega’s onze gasten een fijne tijd bezorgd binnen Het Stadscafé. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de beleving in ons restaurant en op het terras.

  • Ervaring is geen must, de juiste instelling wel;
  • Je bent communicatief vaardig en weet hoe je mensen gastvrij behandelt;
  • Je bent flexibel, energiek en steekt graag je handen uit de mouwen;
  • Je ziet wat er moet gebeuren op een druk terras.

Direct solliciteren

Voel je je aangesproken door deze functie, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van het Stadscafé, dan zien wij jouw sollicitatie (motivatiebrief + CV) graag tegemoet op: solliciteren@stadscafe-apeldoorn.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie of over het Stadscafé kan je contact opnemen via de mail, vermeld hierin jouw telefoonnummer. Graag nemen we telefonisch contact met jou op om een en ander te bespreken of een afspraak te plannen.