Zaalhuur de Archipel

De Archipel is een multifunctionele zaal die gebruikt kan worden voor vele arrangementen. Een feest in “de Archipel” met een capaciteit tot circa 100 personen.

Vrijdagavond is het party time in het café en in de Archipel zaal, met regelmatig live muziek of een DJ en voldoende ruimte om los te gaan op de dansvloer.

Het Stadscafé denkt graag met u mee om uw (besloten) partij tot een beleving te maken waar nog lang over zal worden nagepraat!

Besloten Feest

dinsdag 1 november 2016

Iets te vieren?
De archipel of ons restaurant zijn door de combinatie van wijnbar en brasserie en club de locatie bij uitstek om uw feest te houden!
Van proosten in de intieme setting van onze huiskamer tot groots uitpakken met het geven van een spetterend feest in onze club.

Lees verder

Zakelijk

dinsdag 1 november 2016

De brasserie , de archipel en ons restaurant van Het Stadscafe zijn een perfecte locatie voor zakelijke aangelegenheden. Van lunches tot borrels en van vergaderingen tot lezingen of workshops.
Deze zaal is van alle gemakken voorzien om u , eventueel in combinatie met lunch en/of diner, zaken te laten doen.

Lees verder

Eat&Write

dinsdag 1 november 2016

Zin in een verrassend en creatief uitje? Dan kies je voor Eat&Write!
Eat staat voor samen genieten van een hapje en een drankje. Write staat voor creatief schrijven. Tijdens deze workshop worden niet alleen je smaakpapillen uitgedaagd, ook je fantasie wordt op inspirerende wijze aangesproken.

Lees verder

Trouwen in Het Stadscafé

zondag 1 november 2015

JA, dat kan! Ons prachtige archipel leent zich perfect voor trouwerijen in alle soorten en maten. Uw jawoord geven in een kleine intieme setting, een receptie voor uw gehele vrienden- en familiekring of gewoon een spetterend trouwfeest.

Lees verder